Lasses minneslappar och tankenotiser från Susnet:

Totalt: Månad: Vecka: Dag: Instagram

Leta i den här bloggen

2008-05-02

TV blir värre och värre

Förnedrings-TV har någon kallat docusoporna, förlåt docusåporna. Nu har den gengren tagits till förnyade höjder, eller snarar djup, i och med Sanningens Ögonblick som sänds på kanal 5.

Igår råkade jag se snuttar av det vedervärdiga programmet alldeles innan den underbara danska (så klart) deckarserien Brottet började. I programmet satt en man, som skulle svara sanningsenligt på frågor. De råkade handla om hans flickvän som satt på parkett i studion. Vid hennes sida satt såvitt jag förstår andra personer i mannens vänkrets.

Ibland undrar man om pengar är allt. Det verkar vara så för vissa människor, och det slutar aldrig att förvåna mig. De gör vad som helst för pengar. Det hade varit bättre de badade nakna för 10 000 i stället för att utsätta sig för denna behandling. Tycker jag. Men tydligen inte de själva.

Den vackra flickvännen som var brunett blev allt ledsnare och ledsnare. Pojk"vännen" hade stulit pengar från henne för att spela. Han tyckte att hon skulle skaffa silikontuttar, och han tyckte dessutom mer om blondiner.

Det är ju en sak att bestämma sig för att "vinna" pengar, men frågan är om inte just detta par förlorar mer. De kan ju förlora varandra, av killen i fråga att döma struntar han i det. Han får ju fickan full med pengar och kan leta efter en blondin med stora tuttar. MEN HALLÅ!

Och sedan...nästa bekymmer. Jag inser att det finns människor som tittar på dravlet. Helt otroligt. Jag har sett mina ströminuter, tittar inte mer på detta spektakel alls. Det finns så mycket elända på riktigt i världen och bland tvåsamheter att man inte behöver underblåsa det.

Inga kommentarer: