Lasses minneslappar och tankenotiser från Susnet:

Totalt: Månad: Vecka: Dag: Instagram

Leta i den här bloggen

2007-07-19

Kikat på Le Tour de France idag! Hilma häftigt. Jäklar vad det gick...så klart, de är ju proffs. Lade några bilder på flickr.

4 kommentarer:

Maria sa...

Bra. Med bilder alltså. Apres le dopp de pool. Det var roligt :)

Det låter lovely med Frankrikesemester. Själv har jag Östersundssemester. Det är snålblåst, regn och fjorton grader. Men jag har semester. Det är viktigast. Tjoho!

sLars sa...

Apres le dopp de pool...tyckte själv det var roligt...

ÖStersundssemester är fint det med. Du ska ju söderut sedan antar jag.

Maria sa...

Japp. Söderut. Om en och en halv vecka går lasset med mig och mina böcker. Helst ska några möbler rymmas också. Det ordnar sig.

Född och uppvuxen här. Sen ute på vift några år. Sen tillbaka. Fyra år den här omgången. Men nu är det bye bye igen. Och det känns bra. Fantastiskt, rent av. För det här är vad jag vill. Än en gång gör jag det som jag vill göra. Inte Någon Annan, Måste eller Borde styr utan Vill. Vill styr.

Men helt osentimental är jag ju inte. Hemma är ändå Hemma. Och det är alltid knepigt att byta Hemma. Och undra om nästa Hemma också känns hemma. Hemma är där hjärtat är heter det. Mitt hjärta är på så många ställen bara. I båd' norr och söder.

Och nu är det frukostdags i norr. En skön dag tilönskas.

sLars sa...

Man bär med sig sitt Hemma. Det gör man, men det kanske tar ett tag innan man gör det. Jag har nog lättare för det, eftersom jag alltid fått lov att bära med mig det; mamma och pappa hade restaurang så vi åt inte hemma. Utan jag åt lunch, middag på restaurangen.

Så jag har nog alltid burit med mig mitt hemma. Man ska vara snabb i den maslovska trappan så löser det sig.