Lasses minneslappar och tankenotiser från Susnet:

Totalt: Månad: Vecka: Dag: Instagram

Leta i den här bloggen

2006-05-21

Köpte just en skiva, Corinne bailey rae, sedan när jag tänkte kopiera den till MP3-spelaren, som ju är nutidens kassettdäck så verkar det inte gå. Den säger att jag ska installera programvara på datorn. Utan att ange VAD den kommer att installera så ska man acceptera att trycka på OK.

Jag gjorde det, trots att jag inte tycker man ska göra så, men jag ville verkligen göra skivan tillgänglig på MP3-spelaren, när jag är ute på vandring exempelvis. Har massor med laglig musik på den MP3-spelaren.

Då dyker det upp en slags spelare, som ni tillhandahåller. Förstår att ni har trassel med olaglig nerladdning, men hur ska jag, som köpt skivan, som tidigare betalt skatt på kassettband kunna njuta av skivan när jag vill njuta av skivan?

Jag vill kunna kopiera, för eget bruk, en skiva jag köpt för dyra pengar. Det var inte ett problem tidigare på kassettbandstiden och jag förstår inte varför det ska vara det nu.

==
Sändes till EMI nyligen.

1 kommentar:

Hans Lundgren sa...

Lyssna på Spanarna den 30/12 2005. (Podradio!) Göran Everdal förfasar sig - med rätta - över alla idiotiska förmaningstexter på dvd-filmer. På skivor man köpt lagligt tvingas man läsa om vilken presumtiv skurk man är som eventuellt tänker kopiera filmen eller visa den för allmänheten. På en skiva man betalt!
(Hans