2007-01-07

Det blev Fröken Lund, Cocotte, salt om det orkas, lenjangel och ms keep your distance. Hans Kulturknut förslag motses tacksamt...han har lite facit se'. Och även Viveca om hon letar sig hit.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag letade mig hit!!! Det trodde du inte va? Trots att jag inte är IT-konsult. Men jag har en dator. Så jag kanske kan supporta dig?!?! Först fattade jag absolut INGENTING. Bloggvärlden är ny för mig. Men nu anar jag något. Tror inte du har träffat Meryl Streep. För det borde du ha berättat för mig i så fall tycker jag. Allt annat är sant - tror jag. V.

linlasj sa...

Vännen V!
Hej! Du är bättre än IT-konsulterna, att hitta på nätet kan inte ens de göra. Skulle till och med vilja säga att en del IT-konsulter inte alls hittar. De går vilse på nätet. Och fastnar den lilla ittelliiiitekonsulten. Som Sid i ICE AGE skulle sagt.

Jag väntar, så klart, med att berätta vad sant är. Nu finns ett antal gissningar, och någon av dem är ju antingen sanna. Eller INTE.

Det är ju tricket, detta är roligt. Tack Fröken Lund för utmaningen.

Kom på fler saker sedan som jag kunde skrivit...men jag lät bli.

Vad har jag INTE gjort. Det är frågan.

Sara Ödmark sa...

Nu har jag publicerat svaret till min utmaning!

Maria sa...

Jamen du frågade ju mig också, har du glömt det....?

Jag går i alla fall omkring och grubblar nu på vad jag ska skriva...

linlasj sa...

Jamen jamen...javisst ja...förlåt förlåt...och nu är det publicerat.

Jag får göra en ny (!) till BARA dig. ;-)

Maria sa...

Haha... Tack för omtanken. Jag glömde gissa också. Men jag höll tummarna för att du hade träffat Meryl Streep. Bra!

linlasj sa...

Japp. Tummar ska hållas. Idag håller jag tummarna. Hittade ett band runt ett stort hus "Avstängt Kapitel 6 paragraf 2, LAGEN OM SKYDD AV OLYCKA"...om jag säger så.

Vet mycket som verkar vara en olycka...undrar om den lagen kan nyttjas runt hela landet för att skydda oss mot olyckan Persson (före valet) och olyckan de fyras gäng. Efter valet.

Stormen är ett enda stort ryt från Moder Jord, det får vara nog nu.