Lasses minneslappar och tankenotiser från Susnet:

Totalt: Månad: Vecka: Dag: Instagram

Leta i den här bloggen

2005-02-10

HD tog inte upp fallet med motalaflickan som var inlåst med fyra män (fast de är ju pojkar och slynglar) i en lägenhet i Motala. Vem hade väntat sig det? Inte jag i alla fall. Domen har nummer 2815-04 förresten. Rekommenderar varje person som är intressad av våra barns väl och ve, såväl nu som efter den nya lagen träder in, att läsa domen. Och att läsa boken "Den onda cirkeln" av Görel Granström. Den kostar 113 kronor att beställa från Göta hovrätt. Det är värt pengarna att se på eländet. Faktiskt. Hur konstigt det än kan låta.

Jag sitter och funderar på att sända en bok ("Den onda Cirkeln" red. Görel Granström) den kan de ha som cirkulationsexemplar på Högsta Domstolen, grunnar på att sända den till en del personer i Göta hovrätt vars namn jag inte kan delge er här eftersom jag då åker dit för PUL med största sannolikhet. Förresten, de kan ha dem som cirkulationsexemplar där med. Det är inte för att jag vill spara pengar på att bara sända två exemplar, nä, det är bara för att jag inte vet mer än ett namn i Göta hovrätt.

Vice riksåklararen N N har utnämt mig och många andra till "den för stunden" upphettade (tror jag det var därav avsaknaden av citat-tecken) "massan". Hon sällar sig till skaran, där ett hovrättsråd ingår, han kallar oss för mobb. Man tar sig för sin medborgerliga panna. Kanske jag skrivit om det förut. Men det förtjänas att påpekas igen.

Inga kommentarer: