Lasses minneslappar och tankenotiser från Susnet:

Totalt: Månad: Vecka: Dag: Instagram

2011-01-04

Man måste ju bara reflektera...över Hanna.

Roland Hanna, hette han inte så? Flintstones skapare. Bäst att googla...Nix. Roland Hanna är ju en utmärkt pianist. Så var det. Och Hanna-Barbera Productions heter produktionsbolaget bakom Flintstones. Eller Flinta som vi säger.

Och nog går tankarna till denne man, Flinta, när man studerar och begrundar vad Stefan Hanna skriver i sitt inlägg (Stefan Hannas intryck & reflektioner: Overvikt - ett stort samhallsproblem). Via hans illa valda metaforer förflyttas man tillbaka till dinosariernas tid där Flinta levde och verkade. Tillsammans med Barney, bam-bam och Dino. Inte att förglömma.

En tjockskatt är ju ingen bra idé, inte heller hyenautklädning av fuskare. Däremot finns anledning att fundera över ett annorlunda försäkringssystem om man medvetet missbrukar sin kropp (jag gör det, mer eller mindre omedvetet).

Hanna har som överskrift på bloggen "Vill förtjäna ditt förtroende". Jo, tjena hej. Det har jag ju kapitalt misslyckats med. Gör om. Gör rätt. Men i det här fallet går det liksom inte, han har tagit in på ett stickspår som är svårt att backa ut från.
På samma stickspår föreslår jag att han själv beläggs med en slags tokskatt, hjärncellskrycka eller ett slags tankefilter.

Inga kommentarer: